Translate

Καλώς ήλθατε...




Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

καλοκαιρινά σκουλαρικάκια...



Έφτιαξα αυτά τα σκουλαρικάκια για την ανηψιά μου Γωγώ και μετά για την κόρη μου που της άρεσαν πολύ...Όχι ... Δεν έχει σημασία που δεν έχει τρυπημένα αυτιά....τα ήθελε και όπως καταλαβαίνετε δεν της χάλασα το χατήρι...

8 σχόλια:

  1. Γειά σου Τζένη!!! Χαίρομαι που σε συνάντησα μέσα από το μπλοκ της Ρίας! Τα εργοχειρά σου καταπληκτικά!!! Κόλησα ιδιαίτερα με το κοφτό!!! Τα λατρεύω και κεντάω και εγώ κοφτό στο χέρι!
    Γεια στα χεράκια σου για όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζένη μου τα ΣΚΟΥΛΑΡΊΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!
    ποτέ δεν ασχολήθηκα με κατασκευές κοσμημάτων...
    με βάζεις σε πειρασμό!!!
    .....Η ιδέα που μου έδωσες για τα μοτιφάκια που έφτιαξα είναι καταπληκτική!!
    πραγματικά θα τα αξιοποιήσω φτιάχνοντας κάτι.... σε καδράκι!!
    Ευχαριστώ φιλενάδα για την ΙΔΕΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..........;αν και όταν μπορέσεις ...πες μου το σάιτ που είδες το καδράκι!! να πάρω μια μικρή εικόνα!!
    φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουκλίτσες μου σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.Μαρίνα μου κι εγώ χαίρομαι πολύ που πέρασες και μια που σου αρέσουν τα κοφτά λέω εν καιρώ να ανεβάσω φωτογραφία από αυτά που κάνω τώρα όχι στο χέρι στη μηχανή αυτήν την φορά. Αν θες το σχέδιο στο δίνω χι χι χι!
    Ρία μου τα σκουλαρικάκια ήταν συνέπεια κάποιων μαθημάτων που πήρα και καταπιεσμένου "θέλω" μου. Όσο για το σάιτ δυστυχώς ήταν ξένο και δεν θυμάμαι πώς ακριβώς έφτασα σ΄αυτό. Θα το ψάξω αλλιώς υπόσχομαι να κάνω τα δικά μου όπως το θυμάμαι και θα σου το αφιερώσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...κέντημα σε ποδοκίνητη μηχανή μου έγραψες!! !!
    λατρεία μεγάλη!!
    αν πας....πίσω σε παλιές αναρτήσεις μου θα δεις κοφτά , φιλτιρέ και αζουρ που έχω κάνει σε ποδοκίνητη μηχανή!!
    έχω πάθος με το κέντημα και τα κοφτά!!
    .....όσο για τον πίνακα....θα περιμένω με αγωνία!!!
    φιλιά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλως σε βρισκω και εδω.Βλεπω πολλα πραγματα ομορφα και υπεροχα.Θα τολμησω να πω οτι εχουμε κοινα ενδιαφεροντα, ραψιμο,κεντημα και κατασκευες απ'ο,τι ειδα.Το κεντημα σου καταπληκτικο.Εγω για ενα διαστημα πανω απο 15 χρονια δουλευα κοφτα,το τι προικα εχω φτιαξει για κοπελιες και αγορια, ασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το κολιέ είναι εκπληκτικό!!Από τι υλικό είναι;
    Πολύ ωραίο το blog σου.
    Καλώς σε βρήκα Τζένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο χαίρομαι που σας άρεσαν αυτά που έκανα και πιο πολύ που υπάρχουν κι άλλες ψυχές που ενδιαφέρονται για όσα μου αρέσουν κι εμένα. Για τη Δημιουργία , καλή μου σίγουρα δεν έχω τη δική σου πείρα όμως προσπαθώ να μαθαίνω και μέσα από τα λάθη μου . Μάλιστα αν μπορούσες θα ήταν καλό να μας έκανες ένα βιντεάκι με το πώς θα κάνουμε ένα μικρό κοφτούλι ώστε να μάθουμε σωστά κι εμείς οι αρχάριες την υπέροχη τέχνη. Για την Angelique δεν ξέρω πώς λέγεται το υλικό είναι όμως από ένα απλό κολιέ που μου πήρε η κόρη μου από την λαική γιατί της άρεσε και το χειρούργησα και έφτιαξα ένω σωρό πράγματα. το συνηθίζουμε εμείς αυτό .Το χειρουργείο εννοώ.Καλώς ήρθες στο σπιτάκι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η γνώμη σας μετράει...