Translate

Καλώς ήλθατε...




Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Οργασμός δημιουργίας...

Το καινούργιο κασκόλ - φουλάρι της κόρης μου .....


αρνιόταν να το δοκιμάσει ο Πίγκου μου ...Από την αρχή είχε τις αντιρήσεις του γι αυτό και έχει αυτό το ύφος ...αλλά τι να έκανα? Κάπου έπρεπε να το στήσω για να το φωτογραφήσω. Καλά το αδικούν πολύ οι φωτογραφίες , μόνο η τελευταία δείχνει το πραγματικό του χρώμα. Το νήμα το αγοράσαμε σήμερα από το Γιαννόπουλο που συνεργάζεται με το Κανκαρού της Αθήνας , και έγινε σχετικά γρήγορα. Το δικό μου το τριχωτό έγινε  πιο γρήγορα...Αυτό το έπλεξα με βελόνες νο 5. Είναι παιχνιδάκι που σε κάνει και νιώθεις πως δεν κάνεις και κάτι σοβαρό και δύσκολο κι όμως όσο μεγαλώνει και το βλέπεις σου΄ ρχεται να κάνεις κι άλλο ένα.... Το νήμα λέγεται Flamenco lama και είναι 100gr. Δεν έπλεξα όλη την κούκλα. Δεν το ήθελε πολύ μακρύ η κορούλα μου . Κι εγώ μια χαρά το βρήκα τόσο. Αυτά κι απόψε...
Θέλω να ευχαριστήσω τις υπέροχες υπάρξεις που διαβάζετε κάθε φορά στα σχόλιά μου και αυτές που χαμογελάτε γιατί είστε πονηρές και δεν αφήνετε σχόλιο όπως έκανα κάποτε κι εγώ.

Σωσώ , Σόφη, Kate, Φιλία, Αγγελική , Τζενούλα, σας ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σας . Με κάνετε και νιώθω υπέροχα. Χαίρομαι κάθε φορά που περνάτε και μου αρέσει που μοιράζομαι μαζί σας τις δημιουργίες μου.
Εύχομαι σε όλες σας μια πολύ καλή νύχτα...