Translate

Καλώς ήλθατε...




Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Χαιρετώ την υπέροχη παρεούλα μου...


Καταρχήν να ευχαριστήσω τη creative journey deppy11 και να την καλωσορίσω,
τη Rena Christodoulou, Ρενάκι μου θα δοκιμάσω οπωσδήποτε και το δικό σου τουρσάκι αλλά εμάς δεν προλαβαίνει να μείνει ούτε δύο μήνες οπότε δύο χρόνια ...καταλαβαίνεις... Θα κάνω όμως και θα τους πω πως αυτό δεν τρώγεται νωρίτερα οπότε αν το δηλώσω ίσως το σώσω κανένα βαζάκι...χι χι χι. Τώρα τι εννοείς λεκτική επαλήθευση και πως να την βγάλω?
Τη Ria , Ρία μου αν μασήσεις λίγο μαιντανό δεν μυρίζει τόσο (δοκιμασμένο)
Τη Μαγδαληνιώ δια χειρός και τη Βάσω-οι ιστορίες της μαμάς μου και να τις καλωσορίσω στο σπιτάκι μου ,
τη Sophie την Angelique, την Kate, την Xara, την Φιλία 
και ......τώρα κατάλαβα τι παθαίνουν όσοι παίρνουν βραβεία και στην TV τους βλέπουμε να προσπαθούν να πουν ευχαριστώ σε όλους όσους επιθυμούν... χι χι χι χι χι χι χι χι χι χι χι.....

Και τώρα ήρθε η ώρα.........

Περίμενα πώς και πώς να φτάσω σε αυτήν την ώρα να ανακοινώσω πως ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ τα προικιά του Ηρακλή. Ηρακλής σημαίνει αγαπημένος φίλος παιδικός (πιο μικρός από μένα) γιός φίλης (πιο μεγάλης από μένα) και η γλυκιά του μανούλα του έφτιαξε μέσω της αφεντιάς μου ένα σετ πανέμορφο. Βέβαια μην περιμένετε να δείτε την πραγματική τους αξία γιατί ομολογώ έκανα ό,τι μπορούσα να καταστρέψω την πραγματική εικόνα ! Αχ βρε κορίτσια δεν τα καταφέρνω με τις φωτογραφίες! Ενώ μια ψυχή ...υποσχέθηκε και έκθεση με τις φωτογραφίες της και ...περιμένω. Εγώ ντουβάρι. Εσείς όμως που με καταλαβαίνετε και με αγαπάτε δεν θα με καταδικάσετε δις εις θάνατον, και θα βάλετε και λίγο την φαντασία σας . Να σκεφτείτε δεν κατάφερα να τα φωτογραφίσω ολόκληρα σωστά. Γι αυτό έβγαλα τα επιμέρους τμήματα που είναι καταπληκτικά ομολογώ (έχει πολύ γούστο η Αφροδίτη, ) και τέλος πάντων ό,τι καταλάβετε καλό είναι...Εγώ πάντως είμαι τρομερά ευτυχισμένη γιατί είναι δημιούργημά μου , γέννημά μου και νιώθω υπέροχα που έφτασε στην ολοκλήρωσή του αυτό το έργο. Έχει πέρασμα δαντέλας ,  κοφτό,  αζούρ, πολλή αγάπη, και πολλές πολλές ευχές για τον Ηρακλή μας.