Translate

Καλώς ήλθατε...




Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Πουλόβερ τέλος!



Κορίτσια μου γεια σας...
Επιτέλους τέλειωσε το πουλόβερ του γιού μου ... Εγινε απαλό, χοντρούτσικο, αφράτο και πραγματικά το χάρηκα. Σας το δείχνω τώρα γιατί τώρα το τέλειωσα. Είπα δεν θα ασχοληθώ και αύριο με αυτό. Έχω να βγάλω και ένα σχέδιο κέντημα σούπερ ντελικάτο, σε 8άρι καμβά και να ράψω το φόρεμα της κόρης μου. Δουλειές με φούντες! Είπαμε όμως δεν παίρνω αντικαταθλιπτικά οπότε κάτι πρέπει να κάνω...
Μου ήρθε και μια ιδέα σήμερα να κάνω ένα σετάκι με σκούφο ή κάτι τέτοιο , γάντια κοφτά και γκέτες. Θα δούμε. Προς το παρόν τέλειωσε η μπλούζα. Αφού τέλειωσε πρέπει να δω τι θα κάνω παρακάτω.Με τι θα συνεχίσω. Και κάθε τέλος σημαίνει και μια νέα αρχή. Έτσι δεν είναι?
Ένα ευχαριστώ χρωστώ σε όσες μου κάνουν παρέα και μου αφήνουν και κανένα λογάκι και σ΄αυτές όμως που περνάνε και ΔΕΝ αφήνουν σχόλιο γιατί ξέρετε πόσο καιρό εγώ έμπαινα μέσα στα σπιτάκια σας θαύμαζα τα δημιουργήματά σας και δεν σας άφηνα σχόλιο? Ούτε κι εγώ ξέρω γιατί. όμως σκεφτείτε : πρώτο μπλοκ που επισκέφτηκα από την αρχή ήταν της ανεράιδας,  μπήκα και ξετρελάθηκα και μετά όσες μπαίνατε εκεί σας έβρισκα μία μία. Και μετά όσες έμπαιναν σε σας και πάει λέγοντας. Ήμουν τόσο απορροφημένη από τις επισκέψεις μου που ούτε κοιτούσα το μπλοκ μου καθόλου. Τώρα μπαίνω και "μιλώ" με όλες σας κι όμως : στην ανεράιδα δεν έχω αφήσει ακόμα ούτε ένα σχόλιο. Και εννοείτε πως ακόμα μπαίνω. Θα της κάνω αφιέρωμα μάλλον!!!
Χαρά , Μαιρούλα, Κική , Νένα , Δημιουργία , Σόφη, Σωσώ ,  Εύα , Σταυροβελονιά μου σας ευχαριστώ,
και ιδιαίτερα τη Σταυροβελονιά που με ξαγρύπνησε αρκετά γιατί δεν μπορούσα να βγω από το μπλοκ της. Κορίτσια όποια θέλει να αποκτήσει ντοκτορά στο κέντημα παρακαλώ να παρακολουθήσει τα εντατικά μαθήματα που παραδίδει η Σταυροβελονιά στο μπλοκ της για ό,τι αφορά το κέντημα. Τώρα εμένα που μου αρέσει τρελά το ..."θρανίο" καταλαβαίνετε  τι έπαθα. Και πρώτη μου φορά βρήκα κάτι τόσο μεθοδικά συγκεντρωμένο και ταξινομημένο ως υλικό και γνώση που ειλικρινά πορώθηκα...Το ευχαριστώ είναι λίγο και σας μιλάω εγώ που ψάχνω και ρωτώ να μάθω και διαβάζω όλην την ώρα για ό,τι με αφορά. Τα κορίτσια έχουν κάνει φοβερή δουλειά. Μπράβο λοιπόν και καλωσορίσατε στη ζωή μου .

9 σχόλια:

  1. Ααααα... πολύ ωραίο έγινε, με γεια του.
    Αυτό το σετ με τις γκέτες, πρωτότυπο και όμορφο μου ακούγεται.... Αυτό να ξεκινήσεις τώρα!!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Τζενούλα!!Τι υπέροχο πουλοβεράκι έφτιαξαν τα μαγικά χεράκια σου!!!Είναι τέλειο και το χρώμα του!!Τυχερός ο υιος!!Χα!!Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζένη μου πολύ ωραίο το πουλοβεράκι!!!Μου αρέσει πολύ και το σχέδιο και το χρώμα!!!Περιμένουμε να δούμε και τα υπόλοιπα φιλενάδα!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Jenny μου!
    Θα αρχίσω με τα συγχαρητήρια για το όμορφο πουλοβεράκι! Υπέροχο χρώμα! Γλυκό και ζεστό!
    Σχετικά με τη προηγούμενη ανάρτηση που έγραψες περί φιλίας... πόσο δίκιο έχεις! Ναι, για να κρατήσει μία φιλία, πρέπει να είναι ελεύθευρη και να αναπνέει. Ποτέ δεν πρέπει να αφήνουμε τους άλλους να πιστεύουν πως είμαστε δεδομένοι στη ζωή τους και πως οτι και αν μας κάνουν, εμείς πάντα θα τους συγχωρούμε στο όνομα μιας φιλίας που κρατάει χρόνια. Δε μπορούμε να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε στεναχώριες, μόνο και μόνο για να κρατήσουμε ανθρώπους στη ζωή μας. Η αλήθεια είναι πως οι ανθρώπινες σχέσεις στις δύσκολες συνθήκες δοκιμάζονται. Για χαρές και πανηγύρια όλοι είναι διαθέσιμοι. Για να σε στηρίξουν όταν τους χρειαστείς.. λίγοι!
    Και τώρα σχετικά με τα χρώματα για το παιδικό δωμάτιο που με ρώτησες!!
    Εχω μαζέψει κάποιες ιδεές, θα σου στείλω mail εντος των επόμενων ημερών!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζενη Τζενη Τζενη είσαι ταλέντο κοριτσάκι συνονόματο!!!! Πολυ πολυ όμορφο το πουλοβεράκι σου και πολύ επίκαιρο με την παγωνιά που έχει έξω!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ, τι ωραίο πουλοβεράκι και τι μου θύμησες. Έπλεκα και εγώ στα παιδιά μου - όσο ήταν μικρά- της κόρης φορεματάκια και του γιού κουστουμάκια. Μετά που μεγάλωσαν, πουλόβερ και
    γιλέκα. ΄Υστερα άρχισαν να πονούν και να μουδιάζουν τα χέρια και σταμάτησα. Τώρα που βλέπω τα δικά σου, κεντήματα και πλεκτά , ξεσηκώνομαι αλλά ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να'μαι και εγώ η σαραντάρα έφηβη χαχα! δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο μπλογκερ ενώ παρακολουθώ μπλογκ δεν μου βγάζει ενημερώσεις!
    πάρα πολύ όμορφο το πουλόβερ του γιού σου, μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο χρώμα γιατί ξεφεύγει από τα συνηθισμένα!
    αναμένω πλεκτό κόσμημα!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα μπλογκογειτόνισσα! Όμορφο το πουλοβεράκι του μικρού! Και εγώ όλο λέω να αρχίσω να φτιάχνω ένα, αλλά...Την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε βρήκα εντελώς τυχαία ψάχνοντας για μια παλιά δική μου ανάρτηση.....κι έπεσα πάνω στην αναφορά σου σε μένα....Αχ σε ευχαριστώ πολύ!!.....και, δεν πειράζει, κι εγώ το ίδιο κάνω σε διάφορα ξένα μπλογκς που επισκέπτομαι, μάλλον είναι νόμος αυτό τελικά, χαχα

    Το πουλόβερ πολύ όμορφο! Μ'αρέσει και το σχόλιο για τα αντικαταθλιπτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η γνώμη σας μετράει...