Translate

Καλώς ήλθατε...




Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Πήρα βραβείο από την Kate

Θα σας πω κάτι που δεν ξέρετε για μένα. Μου αρέσει τρελά ο προγραμματισμός η τάξη και μάλιστα μέχρι αηδίας. Δηλαδή όχι εγώ ε......... μάλλον οι άλλοι αηδιάζουν.... Ε! λοιπόν την τέλεια ανακούφιση και ικανοποίηση τη βρήκα στο μπλοκ της Kate   rooflab.blogspot.com . Αυτή λοιπόν η γλυκούτσικια μου χάρισε ένα βραβείο και είναι σημαντικό πολύ για μένα που με επέλεξε. 
 Νατο λοιπόν!


 
με σεβασμό σε όσα συνοδεύουν το βραβείο αυτό αντέγραψα το κειμενάκι που έγραψε η αγαπημένη φίλη που μου το χάρισε γιατί του έδωσε την αίγλη που του άξιζε και μου άρεσε πολύ.

Όπως κάθε βραβείο, έτσι και το Liebster έρχεται μαζί με τους ευγενικούς του κανόνες:
1. Ευχαριστούμε πολύ τη blogger που μας πρότεινε και αναρτούμε σχετικό link προς το blog της
2. Προτείνουμε 5 αγαπημένα μας blog για το βραβείο Liebster και ενημερώνουμε τους φίλους bloggers για τη βράβευση τους (προσοχή: νέοι bloggers με λιγότερους από 200 αναγνώστες)
3. Μοιραζόμαστε το βραβείο μας με τους αναγνώστες μας
4. Περιμένουμε με χαρά να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι που θα το παραλάβουν

Ακολουθώντας τα βήματα ένα ένα 
  1. με χαρά ευχαριστώ τη φίλη μου Kate  από το rooflab.blogspot.com  όχι μόνο για το βραβείο που μου έδωσε αλλά και γιατί την παρακολουθώ τόσον καιρό και με  ανακουφίζει βάζοντας σε πρόγραμμα όλες τις ανησυχίες τις αγχώδεις δουλειές που με τον τρόπο της τις παρουσιάζει όχι πια άχαρες αλλά και πρόκληση για την εξυπνάδα μας. 
  2. Προτείνω λοιπόν  και εγώ 5 αγαπημένα μου μπλοκοσπιτάκια (θα ήθελα να είναι περισσότερα αλλά τι να γίνει ο κανόνας είναι κανόνας )
          Χαντροδημιουργίες - Νατάσα
          Filia's crafts
          Χαραυγή
          Art with no limits
          Pour Angelique

Αυτά τα μπλοκ που πρότεινα είναι μικροί θησαυροί που χάνονται στην πληθώρα των σούπερ σταρ σπιτιών του διαδικτύου.  Όμως εμένα με ικανοποιεί το να περνώ ακόμα κι όταν δεν αφήνω σχόλιο και ευχαριστώ ολόψυχα όλες τους γιατί πάντα υπάρχει κάτι να πάρω να μάθω και χαίρομαι πάντα την επίσκεψη μου σε αυτά.  Επισκεφθείτε τα και θα με επιβεβαιώσετε. Ε! τώρα αν η απειρία είναι αμάρτημα , πρώτα εμένα καταδικάστε! που προσπαθώ από το πρώτο βραβείο που πήρα να καταφέρω να τα βάλω στο πλάι όπως όλες βλέπω πως κάνουν για να τα χαίρομαι κιόλας αλλά πού!

 Κορίτσια να είμαστε γερές και να πάρουμε κιάλλα βραβειάκια!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟYΜΕ    ΠΟΛΥ    KATE 

κι ευχόμαστε το rooflab.blogspot.com να γίνει το διασημότερο μπλοκ πρώτον γιατί το αξίζεις και δεύτερον γιατί είσαι φίλη μας.....



10 σχόλια:

  1. Τζενάκι μου, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ και για το κολακευτικό σχόλιο και για το βραβείο. Έχω όμως πρόβλημα με τη σχέση μου με τον blogger!!!!
    Δυστυχώς, δεν ξέρω να κάνω "link"......
    Θα το προσπαθήσω όμως, για να είμαι εντάξει με τους κανόνες του. Αν αποτύχω, συχώρα με, αν πάλι μπορείς εσύ να το κάνεις για μένα, θα με υποχρεώσεις.
    Και πάλι σ' ευχαριστώ πολύ πολύ, γλυκιά μου
    Καλή σου μέρα και φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΥ~~~
    ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζενη συνονοματη μου σου ευχομαι πολλα πολλα ακομα βραβεια!!! Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκιά Jenny, σ' ευχαριστώ πολύ για το όμορφο βραβείο σου!! Αν θέλεις στείλε μου το mail σου (το δικό μου είναι στο προφίλ μου) για να σου στείλω οδηγίες βήμα-βήμα για το πως αναρτούμε τη φωτογραφία στο πλάι της σελίδας!! Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζένη μου να το χαίρεσαι το βραβειάκι σου και να γεμίσεις το μπλογκάκι σου με τέτοια!!!Και μην αγχώνεσαι που δεν μπορείς να τα βάλεις στο πλάι σε όλες μας όλο και κάτι ξεφεύγει!!!Φιλάκια και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ Τζενούλα για το βραβείο!!!
    Καλό σαββατοκύριακο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κούκλα!!Με το καλό να αποκτήσεις πολλούς αναγνώστες,μόλις απόκτησες κι εμένα και μην ανησυχείς για την απειρία,όσο περισσότερο σκαλίζεις τόσο θα μαθαίνεις όπως όλες νομίζω μαθαίνουμε.Κι εγώ τρώω χρόνο απο τη μια να επισκεφτώ τα άλλα μπλογκ να χαζεψω κι απο την άλλη να μάθω το δικό μου!!Και οι αναγνώστες όσο πεισσότεροι γίνονται τόσο δεν τους προλαβαίνεις!Φιλιά καλές δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλυκιά και αγαπημένη Jenny,
    σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και τα όμορφα σου λόγια! Χαιρομαι πολύ και συγκινούμαι όταν άνθρωποι που γνωριζόμαστε τόσο λίγο και μέσα από μία οθόνη, εκτιμούμε ό ένας τη δουλειά του άλλου, και το εκφράζουμε με λόγια αληθινα!
    Με τη σειρά μου να συγχαρώ και όλα τα blog που επέλεξες για να μοιραστούν το βραβείο! Εύχομαι σε όλους μας να μπούμε σε εορταστική ατμόσφαιρα, να είμαστε καλά και να χαμογελάμε. Ακόμα και αν αυτός ο χρόνος μας γέμισε προβλήματα ή στεναχώριες, οι μέρες του είναι μετρημένες. Το κεφάλι ψηλά, συνεχίζουμε, ελπίζουμε και όλα θα τα φτιάξουμε καλύτερα.
    Να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου και να μας γεμίζεις με γλυκές σκέψεις και δημιουργίες.
    Πολλά φιλιά
    Kate from http://rooflab.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς σε βρήκα Τζένη!Σου εύχομαι πολλά πολλά βραβεία να πάρεις ακόμα!!!!Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

η γνώμη σας μετράει...